SERVICII

canapea

Consilierea psihologica: se adreseaza omului sanatos ce traverseaza un impas existential. Se concentreaza pe viata sociala, emotionala, educationala, sexuala pe problematica zilnica aparuta in viata de zi cu zi. Scopul este orientat catre echilibrul interior, asumarea responsabilitatilor pentru deciziile luate, cresterea gradului de toleranta la frustrare, acceptarea de sine si a celor din jur asa cum sunt.

Cui se adreseaza? Omului in cea mai mare masura, cuplului si familiei, adolescentului si copilului.

Life coaching: se axeaza pe descoperirea potentialului personal si pe extinderea acestuia. Pe identificarea obiectivelor personale si pe indeplinirea acestora. Centrat pe solutii si optimizare personala.

Cui se adreseaza? Adultului indiferent de gen.

Psihoterapie: trateaza tulburarile emotionale si mentale. Cu metodele si tehnicile de specialitate inveti sa preiei controlul asupra vietii tale si sa faci fata provocarilor zilnice.

Cui se adreseaza? Adultului, copilului aflat in stare de distress, depresie sau cu tulburari mentale.

Grup de dezvoltare personala: se bazeaza pe experientele participantilor. Oameni diferiti, vieti deosebite cu povesti terapeutice ce se intalnesc si se vindeca. Suportul oferit de grup este hranitor si continator.

Cui se adreseaza? Atat adultului cat si copilului, in terapia dependentelor.

Consilierea online: este consilierea psihologica realizata in confortul casei tale, in biroul tau, in timpul tau indifent de zona geografica in care te afli sau tara in care lucrezi.

Cui se adreseaza? Omului.